Fish course
❈ Raw seafood (scampi, oyster, Sicilian shrimp, sea bream, salmon, tuna, sea bass, scallops) | 22,00 euro | |
❈ Small cuttlefish stew, peas and crispy polenta with cuttlefish ink | 13,00 euro | |
❈ Golden Gurnard with fresh artichoked salad | 13,00 euro | |
❈ Squid and prawn in composition with basil oil on broccoli cream and crispy bacon | 15,00 euro | |
❈ Tagliolini* lobster, basil and fresh tomatoe (shellfish - flour 00) | 18,00 euro |
|
❈ Orecchiette* with clams and turnip greens flavored with scent of truffles | 13,00 euro |
|
❈ Fagottini* of ricotta and artichoke and tuna bottarga | 13,00 euro |
|
❈ Stracci* of pasta with leeks, datterini tomatoes, raw Sicilian red prwns and licorice powder | 13,00 euro |
|
* homemade pasta | ||
❈ Mixed grill with steamed vegetables (gluten free) | 20,00 euro |
|
❈ Sea bream supreme on a bed of steamed potatoes, basil sauce and crispy spinach with garlic | 18,00 euro |
|
❈ Amberjack cooked on skin with Tropea onions, broccoli, cauliflower and pepper | 18,00 euro |
|
❈ Roasted turbot with caper flower, datterini cinfit fresh artichokes | 20,00 euro |
|
Cover and service | 2,50 euro |
Il congelamento finalizzato alla bonifica preventiva del pesce è un procedimento espressamente richiesto dalla normativa vigente, applicato per un determinato lasso temporale e volto alla tutela della salute del consumatore. Il pesce utilizzato nelle preparazioni a crudo è conforme alle prescrizioni del regolamento (CE) 853/2004, allegato III, sezione VII, capitolo 3, lettera D, punto 3.